Dedemsvaria 2017


-advertentiepositie-



Dedemsvaria 2017

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Gedurende de feestweek valt er heel veel te beleven in het mooie kanaaldorp Dedemsvaart. Sportieve uitdagingen zoals bijvoorbeeld de Vrieling Varia Run, worden afgewisseld met een “gevariaard” aanbod van (water)spelen, braderie en kermis. Dit alles onder het motto: voor en door Dedemsvaart.
Zodra de mini Rozenkoningin en Rozenkoningin maandag 31 juli zijn gekroond en de ballonnen het luchtruim hebben gekozen, kunnen de bezoekers zich gaan richten op de vele activiteiten die worden georganiseerd. Vorig jaar maakte Dedemsvaart opnieuw kennis met de wielerronde. Ook in 2017 zal de Ronde van Dedemsvaart worden verreden. Ook krijgt de populaire autorodeo weer een plaats op de agenda net als de recreatieve skeelertocht die de deelnemers door de mooie omgeving van Dedemsvaart voert. De Dedemsvaria Feestweek is vooral ook bekend van de spelen op, boven of in het kanaal oftewel de vaart. Waterspelen waarvan deelnemers en/of toeschouwers actief en/of passief kunnen genieten. Gedurende de feestweek is er ook volop gelegenheid om te genieten van live muziek op het grote podium in de Julianastraat.

Braderie
Maar dat is niet alles. Het Dedemsvaria Timmerdorp was vorig jaar een succes en zal opnieuw worden georganiseerd. Ook de agrarische dag en de braderie maken in 2017 opnieuw deel uit van het programma. Op donderdag 3 en vrijdag 4 augustus is de braderie in de Julianastraat en die avonden zijn de winkels tot 21.00 uur geopend.
De Dedemsvaartse middenstand, het bedrijfsleven en de Dedemsvaartse bevolking heten u van harte welkom in ons mooie kanaaldorp met de vele monumentale gebouwen. Dedemsvaart is altijd wel een bezoekje waard, ook in de andere weken van het jaar.

 Bezoek www.dedemsvaria.nl

Dedemsvaria 2017
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.