Kinderactiviteiten in de zomervakantie


-advertentiepositie-



Kinderactiviteiten in de zomervakantie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kinderen kunnen zich tijdens de zomervakantie binnen en buiten weer volop vermaken bij Leemland aan de Koerboom in Groenlo.

Er wordt ook deze vakantie gewerkt met wisselende thema's. Elke maandag staat in het teken van de boerderij. Op woensdag staat het thema kasteel centraal en iedere vrijdag is het 'waterdag' bij Leemland. Kinderen kunnen daarbij zelf aan de slag met een activiteitenkaart. De activiteiten starten steeds om 11.00u en om 15.00u. Er worden knutselmaterialen, spelactiviteiten, een inleidend verhaal, ranja en chips aangeboden. Kinderen die niet zelf knutselen mogen een sleutelhanger kiezen die voorzien wordt van een naam.

Liefhebbers kunnen ook zonder thema creatief aan de slag. In het recreatieverblijf staan voorbeelden die nagemaakt mogen worden, of kunnen dienen als inspiratie voor een eigen kunstwerk. Een afspraak maken is niet nodig, men mag gerust binnenlopen tijdens openingstijden.

Onder begeleiding van een volwassene mogen kinderen zelf pannenkoekjes bakken en deze versieren met stroop en poedersuiker. Volwassenen mogen vanzelfsprekend ook zelf pannenkoekjes bakken.

Er mag gratis binnen en buiten gespeeld worden. Ook zijn er activiteiten als poortjesgolf en speuren.

Leemland is tijdens de zomervakantie dagelijks geopend van 10.00u tot 18.00u. De accommodatie is rolstoelvriendelijk en biedt gratis parkeren, toegang en WiFi. Het adres van Leemland is: Koerboom 7A, Groenlo.

 Bezoek www.leemland.nl

Kinderactiviteiten in de zomervakantie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.