1

Oldtimerdag De Bilt


-advertentiepositie-



Oldtimerdag De Bilt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Oldtimerdag De Bilt
Meedoen of genieten van al dit moois

Op 9 september vindt de 7de Oldtimerdag op de Dorpsstraat in De Bilt plaats, deze keer nog wat groter dan vorig jaar.

In de ochtenduren vindt een toerrit plaats en 's middags worden de oldtimers geshowd aan het publiek. De tocht is ongeveer 70 km. U kunt tijdens deze tocht genieten van de mooie plekken die Midden-Nederland te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer.

’s Middag worden de oldtimers opgesteld in de Dorpsstraat. En kunnen deze worden bezichtigd. Een deskundige jury zal bepalen wat de mooiste auto’s zijn en de eigenaars van de drie mooiste oldtimers krijgen een prijs.

Bent u in het bezit van een oldtimer en wilt u meedoen aan deze dag, dan kunt u zich inschrijven op www.oldtimerdagdebilt.nl.
Heeft u geen oldtimer, maar wilt u toch meerijden. Koop dan een kaartje voor Bus27. 's Ochtends kunt u meerijden met toertocht van 70 km. 's Middags is er een kleinere tocht van 30 km door de Gemeente De Bilt. Kaartjes kosten respectievelijk € 10,- en € 5,- en zijn te bestellen via ons webiste.

Één van de deelnemers van vorig jaar zei "We hebben vorig jaar enorm genoten en doen dit jaar ook weer graag mee. Het was vorig jaar goed georganiseerd met een mooie route. Organisator De Rooij: "Ook dit jaar hebben we weer een mooie route uitgezet langs de mooiste plekjes in onze regio".

Meer informatie: www.oldtimerdagdebilt.nl

 Bezoek www.oldtimerdagdebilt.nl

Oldtimerdag De Bilt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.