1

Circus Renz Berlin




Circus Renz Berlin

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Circus Renz uit Berlijn is bezig met de nieuwe Europatour 2017 en zal van 20 juli t/m 20 augustus een bezoek brengen aan Julianadorp. Het in 1842 opgerichte, grootste circus van Nederland komt met een grotendeels vernieuwd programma en zal een serie daverende voorstellingen gaan verzorgen.

Het grote circusdorp zal worden opgebouwd op het terrein aan de Zuiderhaaks/Landbouwstraat . De grote circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan duizend toeschouwers. Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie, illusies en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden.

Maak de show in Julianadorp mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus. Dagelijks zullen er, m.u.v. maandag en dinsdag, voorstellingen worden gegeven.

Het ideale vakantie-uitje voor het hele gezin!


Foto's: Circus Renz Berlin.

 Bezoek www.circus-renz-berlin.nl

Circus Renz Berlin
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.