Zeeland Nazomer Festival


-advertentiepositie-



Zeeland Nazomer Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zeeland Nazomerfestival is een jaarlijks terugkerend festival met een breed aanbod van theater en muziek. Het theater speelt zich af op unieke locaties in de Provincie Zeeland. Het festival trekt bezoekers aan vanuit de regio, maar ook daarbuiten. Met het diverse aanbod van locatietheater, podiumkunsten en muziek in de breedste zin van het woord op en rondom het Abdijplein in Middelburg weet het festival een breed publiek aan te spreken.

Bij de programmering van het festivalhart in Middelburg wordt bewust gekozen voor variatie. Dit jaar kan het publiek genieten van: Fuse, Remy van Kesteren, Lucas Hamming, Isabel Provoost, Joia, Charl Delemarre, The Brahms, Diggy Dex, Lennaert Nijgh, Tolls, Haevn en DI-RECT.

Maar ook de jaarlijkse Nazomerpicknick, het Nazomerzingen, het Nazomerdansen en de kindermiddag zijn niet meer weg te denken uit de programmering. De randprogrammering laat een variatie zien aan onder andere toneel, dans en lezingen over de theaterproducties, verzorgd door acteur, regisseur of dramaturg.

Door te focussen op kwaliteit en variatie onderscheidt het Zeeland Nazomerfestival zich ten opzichte van vergelijkbare festivals.

Dit jaar vindt het Zeeland Nazomerfestival plaats van 22 aug. t/m 2 sept. 2017

 Bezoek www.theaterzeelandia.nl

Zeeland Nazomer Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.