Maanfeest


-advertentiepositie-



Maanfeest

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 9 september van 12:00 tot 17:00 uur vindt een groot Maanfeest plaats in het Atrium Den Haag en op het Rabbijn Maarsenplein.

De Benelux Tsung-Tsin Vereniging, Tai Pang gemeenschap Nederland, ACV Limburg en Stichting New Chinatown hebben de handen ineen geslagen en organiseren het Maanfeest, dat een Oost-Aziatisch feest is dat op de vijftiende van de achtste maand van de Chinese Kalender wordt gehouden. Het festival zorgt voor een multiculturele uitwisseling, waar Chinezen een podium krijgen om de rijke Chinese cultuur te laten zien en moet de band tussen de Nederlandse en Chinese gemeenschap verder versterken en het cultuuraanbod in Den Haag vergroten.

PROGRAMMA
In het Atrium Den Haag is een gedeelte waar podiumoptredens zijn van o.a. zang, dans, martial arts, (traditionele) muziekinstrumenten en magic show. Er is een kinderhoek waar kinderen kleurplaten kunnen inkleuren, origami kunnen doen en ansichtkaarten kunnen maken. In de Raadzaal vindt een besloten gedeelte plaats voor genodigden, waar lezingen over migratie zullen plaatsvinden van de Chinese schrijfsters Lulu Wang en Sun Li.

Op het Rabbijn Maarsenplein is een podium met een gevarieerd aanbod van culturele optredens, een foodcourt waar bezoekers kunnen genieten van Aziatische lekkernijen en zijn er workshops voor kinderen.

 Bezoek www.atriumcityhall.nl

Maanfeest
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.