1

Aanschuiftafel op Slot Loevestein




Aanschuiftafel op Slot Loevestein

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga even rustig zitten en probeer je het volgende beeld voor te stellen: Op een zwoele zomeravond loop je naar het kasteel, je hoort de vogels hun avondlied zingen en je ziet plezierboten varen op de Waal. De heerlijke geur van vers gemaaid gras hangt in de lucht. Je komt de stille vesting binnen en daar zie je een grote lange aanschuiftafel staan; mooi gedekt en de glazen staan te fonkelen. Als je zit wordt je opeens stil, wow het uitzicht op het kasteel vanaf deze plek is onvoorstelbaar mooi.

Als iedereen er is wordt een combinatie van twee voorgerechtjes uitgeserveerd, bestaande uit een carpaccio en een garnalencocktail. Hier horen natuurlijk ook diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade bij.

******

Het hoofdgerecht komt op tafel in de vorm van shared dining. Het is een combinatie van twee hoofdgerechtjes van huis gemarineerde zalmfilet en gerookte entrecote. Dit wordt geserveerd met zomerse salades en gepofte aardappel.

******

Zorg dat je wel een plekje overhoudt voor de huisgemaakte panna cotta als dessert!
Die wil je zeker niet missen.

Zit je al te watertanden na deze beschrijving? Reserveer dan nu een plekje aan onze aanschuiftafel.

Praktische informatie:
Start diner: 18.30 uur
Bij slecht weer vindt het diner binnen in het Arsenaal plaats.

Reserveren is noodzakelijk voor 27 juli via telefoonnummer 0183 – 44 71 71 of via e-mail receptie@slotloevestein.nl.
Uiterlijk vrijdag 28 juli laten wij u weten of er voldoende deelnemers voor de aanschuiftafel zijn. Minimaal aantal inschrijvingen: 30 personen. Maximaal aantal inschrijvingen: 60 personen.

 Bezoek www.slotloevestein.nl

Aanschuiftafel op Slot Loevestein
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.