Zomerbloemenfestijn bij de Boschhoeve in Wolfheze


-advertentiepositie-



Zomerbloemenfestijn bij de Boschhoeve in Wolfheze

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zomerbloemenfestijn bij de Boschhoeve

Liefhebbers van bloemen en boeketten opgelet! Breng in de weekenden van 5/6 en 12/13 augustus een bezoek aan het zomerbloemenfestijn van kwekerij/tuin de Boschhoeve in Wolfheze en geniet van alle kleuren, geuren en vormen.

Op dit moment staat de pluktuin volop in bloei en kunnen de mooiste boeketten worden geplukt. Kort, lang, op kleur of alle kleuren door elkaar? Er staan zoveel kleurrijke vaste planten, eenjarigen, bladplanten en grassen dat kiezen nog niet mee valt.

Bezoekers kunnen zelf een boeket plukken maar ook kiezen uit kant-en-klare Boschhoeve-boeketten. Er is veel keus uit boeketten met gladiolen in allerlei kleuren en kleurcombinaties. Ulla en Mechteld Kriegsman van Villa Muze hebben in de kleine schuur een verkoopexpositie ingericht van oude en vintage kannen en vazen. Ook zij bieden toepasselijke, sfeervolle boeketten aan.

Wie tijd en zin heeft wandelt door de privétuinen van de Boschhoeve. De borders en de siermoestuin zijn in augustus een lust voor het oog. De diversiteit is groot en biedt volop inspiratie voor de eigen tuin. Maak voor vertrek nog een keuze uit het vaste planten- en dahlia-assortiment van de kwekerij.

Na al die indrukken is het goed toeven op het buitenterras of in de grote schuur met tuinspullen- en brocantehoekjes. Voor de inwendige mens wordt gezorgd in de vernieuwde theeschenkerij met koffie, thee of sap met iets lekkers.

Tijdens het zomerbloemenfestijn is de Boschhoeve dus ook op zondag open van 11.00-17.00 uur. De toegang is gratis. .

Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’
Boshoeve 3, 6874 NB, Wolfheze
Tel. 026 – 4821231
www.boschhoeve.nl

 Bezoek www.boschhoeve.nl

Zomerbloemenfestijn bij de Boschhoeve in Wolfheze
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.