Blote voetenwandeling


-advertentiepositie-



Blote voetenwandeling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Voor wie zijn wandelschoenen thuis wil laten.

Genieten van de mooie natuur op landgoed Westerheide bij Arnhem, terwijl je op blote voeten loopt. Dat kan op zondag 27 augustus. De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert dan voor het eerst een blote voetenwandeling, in samenwerking met voetspecialist Robin Captijn. Op blote voeten wandelen heeft veel voordelen. Op blote voeten ga je vanzelf langzamer lopen. Daardoor kun je niet alleen langer lopen, maar ervaar je ook veel meer. Je hoort, ruikt en ziet beter. En je wordt er zelf ook rustiger van. Het belooft dus een bijzondere ervaring te worden.

Mensen die willen deelnemen aan de blote voetenwandeling, hoeven niet bang te zijn dat ze hun voeten bezeren. Het risico dat je voeten openhaalt aan bijvoorbeeld glas en spijkers is miniem. Dat risico is veel groter op het strand. Dat je zwarte voeten krijgt spreekt voor zich. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 18.30 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.
Opmerking: deelname is op eigen risico.
Startlocatie: parkeerplaats Westerheide, Harderwijkerweg inrijden t.o. Restaurant De Leeren Doedel (Amsterdamseweg N224). Na ca 200 m links P bij bord Geldersch Landschap & Kasteelen. GPS DD (decimale graden): 52.010007, 5.846887
Informatie: Pedro van Gogh, tel. 06-54654049.

Reserveer hier uw kaartje

 Bezoek www.glk.nl

Blote voetenwandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.