Kasteelfair Sypesteyn


-advertentiepositie-



Kasteelfair Sypesteyn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kasteelfair Sypesteyn, Loosdrecht.

Een grote diversiteit aan standhouders zullen de bezoekers verwelkomen van 10.00 tot 17.00 uur.
Liefhebbers van brocante en antiek, vintage kleding, geschenken, tuindecoraties, kaarsen, sieraden, beelden, prenten etc. kunnen hun hart ophalen. Ook is er een ruim aanbod van ambachtelijke en streekproducten zoals boerenkazen, marmelades en chutneys, chocolade en fruit. Teveel om op te noemen!
De toegang tot de Sypesteyn Fair én het prachtige park van Sypesteyn bedraagt € 4,00 p.p., kinderen tot 10 jaar gratis. Het kasteel is die dag geopend voor bezoek tussen 11.00 en 16.30 uur. Tegen gereduceerd tarief van € 5,00 kunt u kennis maken met de bijzondere collectie van Sypesteyn. Toegang met de Museumkaart is gratis.
Overige activiteiten: In het kasteel is tot eind oktober de tentoonstelling “Hollands porselein op Sypesteyn”, breekbare schoonheid uit de 18e eeuw nog te zien.
Tijdens de Fair is het kasteel ook geopend en kunt u op eigen gelegenheid het kasteel verkennen.
In de fraaie tuin is ook de tentoonstelling “Gebakken Beelden” gratis te bewonderen.
Er zijn veertien abstracte en figuratieve projecten geselecteerd en het resultaat is een diverse en gevarieerde tentoonstelling. Ook is onze “huis-smid Jasper” weer actief. Hij laat u kennis maken met dit oude ambacht en kan er u alles over vertellen en laten zien.

Om 15.00 uur worden de winnaars van de jaarlijkse loterij bekend gemaakt. Zorg dat u erbij bent en dat u uw loten meebrengt. U kunt tot 14.00 uur nog loten kopen aan de kassa van de Fair (€ 2,00 per stuk).

Na afloop van de Fair is er, ten behoeve van het herstel van de oude kasteelpoort, een Veiling met interessante objecten zoals b.v. een gratis woning-taxatie door een beëdigd makelaar/taxateur. Kunst: variërend van etsen tot olieverfdoeken van gerenommeerde kunstenaars. High tea en diner aangeboden door Spoon. Bent u geïnteresseerd, haal dan bij de kassa een deelnamenummer waarmee u kunt bieden. De veiling start om 17.00 uur en zal ongeveer 1 uur duren.

Op het terras zal ons restaurant Spoon heerlijke drankjes en gerechtjes serveren die mooi aansluiten op de sfeer van de Sypesteyn Kasteelfair.

Terras en markt zijn toegankelijk voor rolstoelen, het kasteel helaas niet.

Parkeren kan langs de weg naast het kasteel en even verder achter de Sijpekerk (deze staat schuin tegenover het Kasteel-Museum Sypesteyn).

Wij kijken uit naar uw bezoek tijdens de Kasteelfair. Tot ziens!

 Bezoek www.sypesteyn.nl

Kasteelfair Sypesteyn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.