1

Bio Markt


-advertentiepositie-



Bio Markt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Eindelijk is het zover: Leidsche Rijn heeft zijn eigen Bio Markt! Een maandelijks terugkerende markt op de eerste zondag van de maand met bijzondere ondernemers en een heerlijk biologisch aanbod om je boodschappenmand mee te vullen. Metaal Kathedraal werkt stap voor stap toe naar een rijk gevulde markt met een duurzaam, divers en biologisch aanbod. Boeren en leveranciers met een verhaal die het op een eigen manier durven aan te pakken.

De markt is de plek waar je tevens de culturele en kunstzinnige programmering van Metaal Kathedraal kan ervaren. Dit jaar werken kunstenaars met de "Kunst van de Kringloop" en nemen voedsel in de breedste zin onder de loep. Een rijke aanvulling voor bezoekers die op unieke wijze aan de hand genomen worden door kunstenaars en inzichten krijgen voorgeschoteld over voedsel en het klimaat.

Geniet van een kop koffie, een biologische lunch en ander lekkers bij Stadsherberg Boelens. Boelens is goed voor mens en natuur en elk weekend geopend van 11 tot 22.00. Nestel je op het prachtige terras en laat je verwonderen door een betoverend landgoed gelegen aan de historische Metaal Kathedraal.

De Bio Markt vindt plaats van 11.00 tot 15.00. Kijk voor het aanbod op https://www.metaalkathedraal.nl/biomarkt

 Bezoek www.metaalkathedraal.nl

Bio Markt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.