1

Duintjes & Deuntjes


-advertentiepositie-



Duintjes & Deuntjes

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op de prachtige boulevard van Zoutelande, met uitzicht over de Zeeuwse Riviera, organiseert Zoutelande Actief “Duintjes en Deuntjes”. Dit evenement is bedoeld voor mensen die van genieten houden! Lekker eten en drinken, gezellige muziek in een sfeervolle setting…. Dat alles aan de waterkant, tegenaan de duintjes op de boulevard van Zoutelande, mét uitzicht op zee!

Deuntjes
Ook de muziekliefhebber kan die dag zijn hart ophalen. Singer songwriters Stan Bor, Femke Bun, Dylan en Niels en Peetman brengen heerlijke, relaxte deuntjes ten gehore. Het evenement begint rond lunchtijd, om 12:00 uur. Er zijn dan al volop gerechtjes verkrijgbaar. De optredens starten om 13:00 uur en gaan door tot 20:00 uur. De optredens variëren van covers tot country. Voor ieder wat wils dus en… de hele middag en avond door! Je kunt dus gewoon blijven zitten en genieten van die prachtige zonsondergang…. Als klap op de vuurpeil komt Stephanie Struijk, eerder bekend als Stevie Ann, de avond afsluiten.

Zeemonsters knutselen
Ook aan de kindjes wordt gedacht tijdens Duintjes en Deuntjes! Onder begeleiding van illustratrice Ruth Hengeveld kunnen kinderen coole zeemonsters maken van wasknijpers en karton! Terwijl ouders genieten van hun bouillabaisse, maken de kinderen de meest fantastische zeemonster-creaties!

Zilte zaligheden
Onder het genot van heerlijke zilte zaligheden zoals gewokte mossels, kibbeling van kabeljauw, bouillabaisse van Zeeuwse garnalen en strandkrabben en een verkoelend drankje is het prima toeven op de boulevard van Zoutelande. Niet voor niets dat Foodtruck “BLEND” zich aanpast aan de fantastische locatie met uitzicht op zee! Vanuit hun blauwe VW bus, uitgebouwd met een heuse strandbar, serveert BLEND die dag voornamelijk seafood, maar ook vergeten zij de vleeseters en vega liefhebbers niet. Voor kindjes is ere en aangepast menuutje verkrijgbaar. Van al het eten dorst gekregen? Bestel dan bij de strandbar onze Duintjes en Deuntjes cocktail met Zeeuwse duindoornbes!

Wij nodigen inwoners en toeristen uit voor dit gezellige evenement aan het water! Tot ziens bij Duintjes en Deuntjes op zaterdag 19 augustus. Locatie: op de boulevard van Zoutelande (duinovergang bij de grote vlaggen). Tijden: van 12:00 tot 21:00 uur.

Duintjes en Deuntjes is een initiatief van Zoutelande Actief, in samenwerking met Meet Me Events. Het evenement wordt ondersteund door de gemeente Veere.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op facebook.com/DuintjesenDeuntjes

Line-up
13:00 uur: Stan Bor
14:30 uur: Femke Bun
16:00 uur: Dylan en Niels
17:30 uur: Peetman
19:00 uur: Stephanie Struijk (Stevie Ann)

 Bezoek www.facebook.com

Duintjes & Deuntjes
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.