Varen en schemeren met vleermuizen


-advertentiepositie-



Varen en schemeren met vleermuizen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Varen en schemeren met vleermuizen

vrijdag 22 sep 2017 - 20:00 uur

Speur tijdens deze spannende boottocht naar jagende vleermuizen op de Nieuwkoopse Plassen. We varen gewapend met fijngevoelige opsporingsapparaatjes en schijnwerpers uit om vleermuizen in het donker geruisloos te zien jagen op insecten.

Speurtocht op de Nieuwkoopse Plassen

In de avondschemering varen we uit op de Nieuwkoopse Plassen. Van een boot met mensen trekken water-, dwerg- en meervleermuizen zich verbazingwekkend weinig aan. De vleermuizen scheren met grote snelheid over het water, vlak langs de boot! De boottocht is bijzonder spannend voor kinderen.

Praktische informatie

  • Hou rekening met extra reistijd! Vanaf 8 september 2017 start de provincie Zuid-Holland met de aanleg van 3 ottertunnels onder de N463, ter hoogte van de Uitweg. Dit betekent dat de Uitweg gedurende 3 weekenden wordt afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via N463, N212, N201 en N231.
  • Als het regent, vliegen de vleermuizen niet. Helaas gaat de boottocht dan niet door! Uiteraard zullen wij je hierover tijdig informeren.
  • Opgelet! De boot vertrekt niet vanaf het bezoekerscentrum.
  • Trek warme kleding aan. Het kan 's avonds flink afkoelen.

Nieuwkoopse Plassen

Nieuwkoopse Plassen, parkeerplaats Loswal in Noorden

Simon van Capelweg 111
2431 AE  Noorden

Prijzen

Lid €10,00Niet lid €15,00Kind t/m 12 lid €5,00Kind van OERRR €5,00Kind t/m 12 niet lid €8,00Nog 23 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Varen en schemeren met vleermuizen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.