1

De Rite van de Baarmoeder




De Rite van de Baarmoeder

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:
"De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven."

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen. Alle vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite weer doorgeven.

Gedurende deze ceremonie ontvang je de Rite van de Baarmoeder. Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen. Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde. Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht. We zullen er tijdens de voorbereiding meer over vertellen. In een cirkel maak je bijvoorbeeld op een natuurlijke manier contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren. Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper(s). De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Door: Shamanic Teacher, Moon Mother en Womb Keeper Ursula Aerts
Meer informatie en reserveren via de website van Definest.

 Bezoek www.definest.nl

De Rite van de Baarmoeder
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.