1

Familievoorstelling OERRR




Familievoorstelling OERRR

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Familievoorstellling OERRR en zelf muziekinstrumenten maken op zondag 8 oktober op Fort Spijkerboor Speciaal voor jullie: muzikale familievoorstelling van OERRR Op 8 oktober is er speciaal voor kinderen een bijzondere familievoorstelling in Fort bij Spijkerboor. Een prachtige plek waar muziek, spelen en natuur samenkomen. Boek je voorstelling via de link onderaan dit bericht.

Dierenvrienden
Lisa Wade (van het klokhuis) neemt je mee op avontuur door het fort, op zoek naar Dierenvrienden. Klaartje van Veldhoven (zang), Bert van de Brink (accordeon) en Rembrandt Frerichs (piano) laten de dieren in al hun facetten horen, met liedjes en gedichten van onder andere Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Er zit muziek in de natuur
Na of voor de voorstelling kunnen kinderen zelf aan de slag Muziekinstrumenten maken van natuurlijke materialen, struinen door het speelbos, hutten bouwen of marshmallows roosteren boven het kampvuur. Iedereen is welkom op het fort van 9.30 tot 18.00 uur. De voorstellingen vinden plaats op verschillende tijden. Het ticket geeft toegang tot deze verschillende activiteiten.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Familievoorstelling OERRR
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.