Ontdek en beleef historisch Weesp


-advertentiepositie-



Ontdek en beleef historisch Weesp

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontdek en beleef historisch Weesp tijdens de dagexcursie op zaterdag 19 augustus Dagexcursie in en rond Weesp zaterdag 19 augustus.
Na de eerder geslaagde proefexcursie organiseert Leisure History opnieuw een toeristisch arrangement met vaartocht over de Vecht.
Naast toeristen en dagrecreanten uit eigen land krijgen ook (nieuwe) Weespers de gelegenheid op een leuke manier Weesp en omgeving beter te leren kennen. Hierbij worden niet alleen de forten Ossenmarkt en Uitermeer, maar ook de high lights van de historische binnenstad, het stadsmuseum en korenmolen De Vriendschap bezocht.
Na afloop is er gelegenheid onder genot van een drankje op een terras in Weesp uw mening te geven over dit nieuwe dagarrangement, dat ook voor buitenlandse toeristen bestemd gaat worden.Tijd: zaterdag 19 augustus 2017, 10.00 16.00 u.Deelname: 29,50, incl. stadswandeling, entreegelden, koffie/thee, vaartocht, rondleidingen met gids, drankje na afloop van excursie. Lunch/drankjes bij Fort Uitermeer voor eigen rekening.
Reserveringen: 06 27498352 of info@leisurehistory.nl .

 Bezoek www.leisurehistory.nl

Ontdek en beleef historisch Weesp
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.