Cellist Joachim Eijlander Fort Waver-Amstel


-advertentiepositie-



Cellist Joachim Eijlander Fort Waver-Amstel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Cellist Joachim Eijlander op Fort Waver-Amstel za 7 okt #Kamermuziekfestival @Natuurmonumenten Met de fortwachter op verkenning Na de wandeling door het fort kun je luisteren naar een soloprogramma van Joachim Eijlander rond de cellocaprices van Alfredo Piatti en Joseph dallAbaco. Joachim speelde 16 jaar lang met het door hem opgerichte internationaal bekende Rubens Quartet waarmee hij een uiteenlopend repertoire speelde op grote podia in binnen- en buitenland. Hij was actief als gastdocent op verschillende conservatoria in Nederland en de Verenigde Staten. Joachim is al 12 jaar verbonden aan het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds en bespeelt momenteel een cello, gebouwd door Gaetano Chiocchi in Padua, 1870. Ook speelt hij met een zeldzame strijkstok uit de collectie van het NMF, die rond 1850 in St. Petersburg door N. Kittel gebouwd werd.
Programma19.15 - 19.45 uur: RondleidingRondleiding over het fort.
20.00 - 21.00 uur: ConcertJoachim Eijlander speelt de cellocaprices van Alfredo Piatti (1822-1901) en Joseph dall'Abaco (1710-1805). De caprices worden binnenkort door Joachim op cd uitgebracht. Na het concert kunnen de gasten nog een drankje bestellen aan de bar.
NMF Kamermuziekfestival bij NatuurmonumentenNatuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds brengen samen cultureel erfgoed tot leven van 6 t/m 8 oktober 2017. Maak een keuze uit een divers aanbod van kamermuziek, uitgevoerd door topmusici met kwalitatief hoogwaardige instrumenten gecombineerd met een bezoek aan een van de 35 veelal cultuurhistorische gebouwen door heel Nederland.

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Cellist Joachim Eijlander Fort Waver-Amstel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.