Ontdekkingstocht voor kinderen naar de Zandmotor


-advertentiepositie-



Ontdekkingstocht voor kinderen naar de Zandmotor

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontdekkingstocht voor kinderen naar de Zandmotor

zaterdag 21 okt 2017 - 14:00 uur

In Nederland is 5 jaar geleden bij Den Haag een nieuw stuk kust gemaakt. De kust heet de Zandmotor. Het is een heel groot strand met twee meren en moet de Nederlandse kust beschermen tegen de golven van de Noordzee. De nieuwe kust biedt plaats aan nieuwe planten, dieren die op het zand rusten en mensen die sporten of in de zee zwemmen. De Zandmotor is echter ook een avontuurlijke kust omdat de wind en het water de kust aldoor veranderen. Over ongeveer 20 jaar is het weer verdwenen. 

Bescherm de Kust

Afgelopen jaren is er een beweging ontstaan om de prachtige ongerepte kust te beschermen tegen grote bouwprojecten en slaaphuisjes. Duizenden kustbeschermers sloten zich aan bij de campagne 'Bescherm de Kust' om zich in te zetten voor het behoud voor ons prachtige duin- en kustlandschap. Kustbeschermer en gids Sander Vos laat de schoonheid van onze kust graag zien tijdens een ontdekkingstocht naar de zandmotor.

Ontdekkingstocht 

Ga met gids Sander Vos mee op ontdekkingstocht op de Zandmotor en fotografeer het moois dat jij ziet. Maak een mooie fotoserie over bijvoorbeeld de planten en dieren die op het strand leven of het grote zandstrand. Na onze ontdekkingstocht verzamelen we in Restaurant de Haagse Beek waar iedereen zijn mooiste foto mag laten zien en er iets over vertellen . De drie mooiste foto's worden op de website van Natuurmonumenten geplaatst. 

Praktische informatie

  • Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
  • Er kan maximaal 1 volwassene per gezin mee als begeleider.
  • Doe stevige schoenen en kleding aan die vuil mag worden.
  • Adresgegevens Restaurant de Haagse Beek: Vrijenhoeklaan 175, 2555 NA Den Haag
  • Parkeren kan aan het einde van de Machiel Vrijenhoeklaan in Kijkduin, Den Haag.

Zuid-Holland

Zandmotor, Parker Beachclub


  

Prijzen

Kind t/m 12 lid €0,00Kind van OERRR €0,00Niet lid €0,00Kind t/m 12 niet lid €0,00Nog 13 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Ontdekkingstocht voor kinderen naar de Zandmotor
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.