Festival of older people


-advertentiepositie-



Festival of older people

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kunst, wetenschap, muziek en theater rondom het thema Ouderen bestaan niet!
Met een team van kunstenaars, antropologen, vrijwilligers en zorgspecialisten werkt stichting The Faketory al 10 jaar wereldwijd aan een onderzoek naar het leven van ouderen. Dat heeft ons gebracht op de vraag: Hoe ziet een wereld eruit waarin het onderscheid tussen oud en jong niet bestaat?
Daarover organiseren we het Festival of Older People, met als thema: Ouderen bestaan niet!. Het festival is op 17, 18 en 19 oktober in Theater ZIMHIC in Zuilen.
Het festival start elke dag met een inhoudelijk congres met sprekers en workshops van mensen die spreken vanuit kennis en ervaring. Vanaf 16 uur zijn er optredens en tentoonstellingen van oudere kunstenaars, filmmakers, theatermakers, muzikanten etc. Ook is er een filmfestival rondom het thema ouder worden met wereldwijde films en documentaires.
Een greep uit de betrokken sprekers en kunstenaars: Karin Bruers, Freek de Jonge, Jacquelien de Savornin Lohman, Truus Engels & Band, Nocturne theater, Ongoing, Peter Klashorst en nog veel meer. Het festival wordt mede gedragen door ZIMIHC, ministerie VWS, Acti-Z, Sociaal Werk Nederland en de gemeente Utrecht.
Het hele programma is te zien op de website. Kaartverkoop gaat via de website.

 Bezoek www.festivalofolderpeople.nl

Festival of older people
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.