1

MTB-Nightride Montferland met een extra donatie


-advertentiepositie-



MTB-Nightride Montferland met een extra donatie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

MTB-Nightride Montferland met een extra donatie

zaterdag 09 dec 2017 - 15:00 uur

Avontuurlijke MTB-ers opgelet: op zaterdag 9 december vindt een unieke MTB-toertocht plaats in Montferland. Met een cool kijkje in de keuken bij het Europese hoofdkantoor van Specialized en een zinderde MTB-tocht in het donker, de Montferland Nightride. Maak het mee!

Prachtig parcours

Het decor van de Nightride is het Bergherbos in Montferland, een uitgestrekt bos met pittige heuvels waar een van de mooiste MTB-routes van Nederland ligt. Natuurmonumenten onderhoudt deze route samen met fietsclub de Pedaleur en T.C. de Liemens. Na de succesvolle primeur in 2016 start de Nightride ook dit jaar met een bijzonder MTB-evenement bij het Europese hoofdkantoor van Specialized in ’s Heerenberg. MTB-ers kunnen zo een unieke dag beleven waarin alles draait om flitsende fietsen, mountainbiken door uitdagende natuur en onderlinge gezelligheid. Kom 9 december ook naar Montferland!

Bereid je goed voor

Ook zin om mee te doen? Bereid je wel goed voor! Vorig jaar bleek dat 34 KM in het donker heel wat anders is dan overdag. We gaan er dan ook van uit dat je een geoefende mountainbiker bent en dat je verlichting piekfijn in orde is. Neem een reserve batterij mee!

  • Deelname op eigen risico
  • Helm en goede voor- en achterlichten verplicht
  • MTB-vignet van Natuurmonumenten verplicht (of dagpas)

Benefiet tocht voor de natuur in Montferland

De Montferland Nightride is een benefiet tocht voor de natuur in Montferland. 15 euro van je inschrijfgeld wordt besteedt aan een natuurproject in het Bergerbos. Je kunt ook extra doneren! Door jouw extra donatie van 5 euro maak je kans op een Pedaleur kledingset twv 300 euro of een voetpomp van Specialized twv 50 euro.

Bergherbos

's-Heerenberg, Specialized hoofdkantoor

Zeddamseweg 84b
7041 CT  ’s-Heerenberg

Prijzen

Lid €22,50Niet lid €27,50Nog 36 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

MTB-Nightride Montferland met een extra donatie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.