Kabouterweken in het Baarnse Bos


-advertentiepositie-



Kabouterweken in het Baarnse Bos

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom kabouters zoeken tijdens de kabouterweken in het Baarnse Bos!

Kom tijdens de kabouterweken naar het Baarnse Bos. Loop samen met je kabouters het kabouterpad en misschien kom je wel een echte kabouter tegen.

Kinderen van 3 tot 7 jaar, maar ook oudere kinderen die in kabouters geloven, zijn van harte welkom in het Baarnse Bos.Tijdens de Kabouterweek speur je samen naar kaboutersporen. Denk aan geknakte grassprietjes op de plekken waar kabouters gepicknickt hebben, paddenstoelenbankjes en kleine voetsporen. De speurtochten vinden plaats op het kabouterpad van het Baarnse Bos. De kinderen worden, voordat ze gaan zoeken, uitgedost als kabouter met een rode puntmuts, knapzak en rood geschminkte wangen. Na afloop mogen ze de muts houden en krijgen ze een leuk aandenken aan het kabouteravontuur.

Alleen in de Kabouterweek: schatkistje en een winactie
De Kabouterweek vindt plaats van 14 tot en met 29 oktober.  Alleen in deze periode is de speurtocht nog spannender dan buiten de herfstvakantie: dan is er langs het kabouterpad in het Baarnse Bos een schatkistje verstopt. Wat erin zit is een geheim, maar één ding is zeker: het kind dat de schat vindt, krijgt een verrassing. Ook voor de (groot)ouders wacht er tijdens de Kabouterweek een extraatje: zij maken kans op een weekendverblijf voor vier personen in een vakantiewoning van Staatsbosbeheer.

Reserveer wel even voordat je komt, er zijn een beperkt aantal tasjes beschikbaar.

  • Openingstijden: Eethuys-Cafe De Generaal is geopend van 10.00 tot 16.00 uur
  • Lever na afloop de stok in en laat je opdrachtenboekje zien, dan krijg je je diploma. Het boekje mag je mee naar huis nemen.
  • Het Kabouterpad is ook leuk als verjaardagsfeestje of met je klas als schoolreisje
  • Kleed je op het weer en trek stevige schoenen of laarzen aan
  • Vergeet je camera niet om mooie kaboutermomenten vast te leggen!

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Kabouterweken in het Baarnse Bos
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.