Gratis Qigong Workshops - K. Albertpark Antwerpen


-advertentiepositie-



Gratis Qigong Workshops - K. Albertpark Antwerpen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Falun Dafa is een oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je langsgaan bij de dichtstbijzijnde oefenplaats in jouw buurt. Alle oefenplaatsen worden georganiseerd door lokale vrijwilligers. Iedereen is welkom om mee te doen!

Op de eerste en derde zondag van de maand, van 10u tot 11u30, zijn er oefenlessen in het Koning Albertpark te Antwerpen.

Op de tweede en vierde zaterdag van de maand, van 8u30 tot 10u, zijn er oefenlessen in het Vrijbroekpark te Mechelen.

Contactpersoon: Filip Delanoy: filip_d@fldf.be - 0486/973 506

 Bezoek nl.falundafa.org

Gratis Qigong Workshops - K. Albertpark Antwerpen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.