1

Vormgevers in Hout


-advertentiepositie-



Vormgevers in Hout

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 21 en zondag 22 oktober vindt alweer de 18e editie van Vormgevers in Hout plaats op Fort bij Vechten. Vormgevers in Hout is een jaarlijkse houtexpositie waar een grote variatie aan producten uit Nederlands hout te zien is. Dit jaar zijn er veel nieuwe exposanten, nderde van de bijna 60 exposanten exposeert voor het eerst op het Fort. En met 2 meubelmakers uit Ierland en de aanwezigheid van het Vlaamse Gilde van Houtdraaiers, heeft de expositie zelfs een internationaal tintje.

De expositie wordt elk jaar in het derde weekend van oktober gehouden. Diverse kunstenaars, houtzagers, houtdraaiers, meubelmakers, instrumentbouwers en anderen die hout be- of verwerken presenteren hun werk. Deze producten zijn zelf ontworpen, op modern ambachtelijke wijze gemaakt en op een milieuvriendelijke en duurzame manier afgewerkt. Vormgevers in Hout trekt elk jaar duizenden bezoekers.

Fort bij Vechten is een van de grootste forten van De Nieuwe Hollandse Waterlinie en doet tegenwoordig dienst als een sfeervol cultureel en culinair centrum. Het fort spreekt sterk tot de verbeelding door de atmosfeer van de oude gebouwen en het bosachtige terrein op het Fort. Je kunt er heerlijk dolen door de booggangen van de kazerne of wandelen over de wallen.

Openingstijden en praktische informatie
De poorten zijn zaterdag en zondag geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. Entree voor volwassenen is 7,50 euro, voor kinderen tot 12 jaar 3,50. Vrienden van Fort Vechten (donateurs) mogen op vertoon van hun donateurspas gratis met twee personen naar binnen. Het Waterliniemuseum kan op deze dagen voor 3,50 bezocht worden in combinatie met een entreebewijs voor Vormgevers in Hout.

 Bezoek vormgeversinhout.nl

Vormgevers in Hout
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.