1

Cursus Anders Denken


-advertentiepositie-



Cursus Anders Denken

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Mensen denken, maar wat is denken? Wat begrijpen wij eigenlijk van onze eigen gedachten? Studie van de vele mogelijkheden van ons denkvermogen opent deuren naar een andere visie. Op onszelf en de wereld om ons heen. Daarmee groeien wij niet alleen als mens, maar zijn wij ook beter in staat bij te dragen aan een menswaardiger samenleving.

Ontdek het zelf en volg de cursus Anders Denken van de Theosophical Society, die op 20 oktober 2017 weer begint in Centrum De Roos in Amsterdam. De deelnemers ontdekken het ieder jaar weer: Anders denken is iets heel anders dan het hebben van een eigen mening.

Maatschappelijke vraagstukken: Uitgangspunt voor de cursus Anders Denken is de gedachte dat de oplossingen voor de fundamentele problemen gezocht moeten worden in het denken van de mens. Alle maatschappelijke ontwikkelingen beginnen in het denken. Ons eigen denken doet er dus heel erg toe.

Zelf onderzoeken: In twaalf lessen wordt de cursist uitgedaagd niet zonder meer aan te nemen wat er wordt verteld. Dit is ook het bijzondere van de cursus. Niets aannemen, maar altijd zelf onderzoeken. De lesstof heeft tot doel los te komen van ingeslepen denkgewoonten en vooroordelen. Zo worden nieuwe lijnen uitgezet voor een praktische levensfilosofie, die antwoord geeft op vele vragen en maatschappelijke vraagstukken. De cursus Anders Denken is daarom interessant voor iedereen met een kritische blik op zichzelf en de wereld om hem heen.

Cursusinformatie: De cursus Anders Denken wordt gegeven in een aantal plaatsen in Nederland, waaronder Amsterdam, in groepen van 12 tot 20 deelnemers. Een cursusjaar telt 14 avonden. De Theosophical Society werkt uitsluitend met vrijwilligers en zonder enig winstoogmerk. De bijdrage in de kosten van zaalhuur en cursusmateriaal zal dit seizoen euro 120,- zijn. De cursus start in Amsterdam in De Roos op vrijdag 20 oktober 2017.

Inschrijven: Belangstellenden kunnen zich op diverse manieren aanmelden als cursist: telefonisch, schriftelijk of via het aanmeldingsformulier op onze website.
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:
Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhuis
De Ruyterstraat 72-74
2518 AV Den Haag
Telefoon 070-346 15 45

 Bezoek www.stichtingisis.org

Cursus Anders Denken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.