1

Kabouterweken bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug


-advertentiepositie-



Kabouterweken bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom kabouters zoeken tijdens de kabouterweken bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Kom tijdens de kabouterweken naar het buitencentrum de Sallandse Heuvelrug. Loop samen met je kabouters het kabouterpad en misschien kom je wel een echte kabouter tegen.

Kinderen van 3 tot 7 jaar, maar ook oudere kinderen die in kabouters geloven, zijn van harte welkom bij het buitencentrum de Sallandse Heuvelrug..Tijdens de Kabouterweek speur je samen naar kaboutersporen. Denk aan geknakte grassprietjes op de plekken waar kabouters gepicknickt hebben, paddenstoelenbankjes en kleine voetsporen. De speurtochten vinden plaats op het kabouterpad van het buitencentrum de Sallandse Heuvelrug. De kinderen worden, voordat ze gaan zoeken, uitgedost als kabouter met een rode puntmuts, knapzak en roodgeschminkte wangen. Na afloop mogen ze de muts houden en krijgen ze een leuk aandenken aan het kabouteravontuur.

Alleen in de Kabouterweek: schatkistje en een winactie
De Kabouterweek vindt plaats van 14 tot en met 29 oktober.  Alleen in deze periode is de speurtocht nog spannender dan buiten de herfstvakantie: dan is er langs het kabouterpad bij het buitencentrum de Sallandse Heuvelrug een schatkistje verstopt. Wat erin zit is een geheim, maar één ding is zeker: het kind dat de schat vindt, krijgt een verrassing. Ook voor de (groot)ouders wacht er tijdens de Kabouterweek een extraatje: zij maken kans op een weekendverblijf voor vier personen in een vakantiewoning van Staatsbosbeheer.

Reserveer wel even voordat je komt, er zijn een beperkt aantal tasjes beschikbaar. Je kunt op meerdere tijden reserveren. Wil je met meer kinderen komen dan dat je kunt boeken? Boek dan het aantal kinderen dat mogelijk is, en betaal voor de andere kinderen bij de balie van het Buitencentrum.

  • De knapzak en het kabouterboek direct na de wandeling weer inleveren
  • Prijs: plus € 10 borg per knapzak (kan contant of met pin betaald worden aan de balie)  
  • Volwassenen gratis
  • Het Kabouterpad is ook leuk als verjaardagsfeestje of schoolreisje, ook mogelijk met horeca arrangement. Vraag bij het buitencentrum naar de mogelijkheden.
  • Kleed je op het weer en trek stevige schoenen of laarzen aan
  • Vergeet je camera niet om mooie kaboutermomenten vast te leggen!

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Kabouterweken bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.