1

Warm Welkom bij Boekesteyn in ’s-Graveland


-advertentiepositie-



Warm Welkom bij Boekesteyn in ’s-Graveland

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Warm Welkom bij Boekesteyn in s-Graveland

zondag 07 jan 2018 - 11:00 uur

Breng samen met de boswachters een toost uit op een mooi, nieuw natuurjaar! Kom op zondag 7 januari tussen 11.00 en 15.30 uur naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland.

De boswachters trakteren alle grote en kleine wandelaars op een heerlijke kop warme chocolademelk en marshmallows. Voor deze activiteit hoef je je niet aan te melden. Kom gewoon naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek! 

 

Wandel over de buitenplaatsen

Combineer je warme chocolademelk met een winterse wandeling door het bos. Op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen zijn prachtige wandelroutes van verschillende lengtes uitgezet. Voor deze dag is er speciaal een egelroute uitgezet voor gezinnen. Vanaf het bezoekerscentrum starten verschillende gemarkeerde routes van 2,5 tot 17 km. 

Of ga op pad met de boswachter. Gezinnen kunnen om 11:00 uur of 13:30 uur samen met de boswachter gaan struinen. Volwassenen kunnen samen met de boswachter wandelen over de winterse buitenplaatsen om 11:00 uur of 13:30 uur. 

Je kan ook een spannende speurtocht doen. Ga op pad met Kip Tika, zoek de aardkistjes of probeer één van de andere speurtochten. 

Boekesteyn

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

Noordereinde 54-b
1243 JJ  's-Graveland

Prijzen

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Warm Welkom bij Boekesteyn in ’s-Graveland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.