De Veluwsche Kerstmarkt 2017 met stoomtrein


-advertentiepositie-



De Veluwsche Kerstmarkt 2017 met stoomtrein

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Te midden van meerdere stoomlocomotieven zullen in de vele verlichte kerstkramen allerlei (kerst)artikelen aangeboden worden. Dé ideale gelegenheid voor de bezoekers om langs de kraampjes te slenteren en creatieve en originele kerstcadeautjes in te slaan. Ook zal de inwendige mens niet tekort komen, dankzij de lekkere seizoensproducten die er aangeboden worden. Daarbij ontbreken de toepasselijke warme chocolademelk, glühwein en oliebollen natuurlijk ook niet.

De Veluwsche stoomt!
Wat de Veluwsche Kerstmarkt pas echt bijzonder en uniek maakt is dat bezoekers kunnen meereizen in de trein welke wordt getrokken door een heuse stoomlocomotief. Sissend, fluitend en sfeervol verlicht rijdt de versierde stoomtrein met de kerstmarktbezoekers heen en weer tussen de kerstmarkt en station Loenen. Een onvergetelijke belevenis voor jong en oud. Dit jaar zal de grootste stoomlocomotief in Nederland een gastbezoek brengen aan de Veluwsche Kerstmarkt. Neem een kijkje bij deze locomotief en kijk je ogen uit.

Beleving voor de hele familie
Tijdens de kerstmarkt is er voor iedereen wat te beleven. Het terrein is op authentieke wijze aangekleed met kerstbomen en vuurkorven. In een ouderwetse wagon heeft de enige echte kerstman zijn kantoor ingericht. Hij zal de kleintjes daar graag ontvangen. Een prachtig foto-momentje. Verderop in het stoomdepot is speciaal voor de kleintjes een mini-spoorbaan aangelegd, waarop de kinderen mee kunnen rijden. Verder is een kinderboerderij ingericht met levende have, zoals een os, een ezel en andere dieren.

 Bezoek www.stoomtrein.org

De Veluwsche Kerstmarkt 2017 met stoomtrein
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.