1

Kom het eekhoorntjespad ontdekken




Kom het eekhoorntjespad ontdekken

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom het eekhoorntjespad ontdekken

woensdag 22 nov 2017 - 14:00 uur

Ingebouwde antenne

Weet jij wat die kleine bruine beestjes met die grote pluimstaart het hele jaar door eten? Eikels, kastanjes, beukenootjes of misschien wel hazelnoten? De gids met wie je op pad gaat, vertelt je alles over de eekhoorn. Wat eet het dier? Waar blijft hij 's winters? Weet je dat hij veel van zijn buit gemaakte nootjes verstopt in de grond? Hoe vindt hij die allemaal weer terug? Heeft hij een ingebouwde antenne voor die locaties? 

Wintervoorraad

Samen met de boswachter maak je een wandeling van ongeveer één kilometer door het Dal van de Ruiten A . Je verzamelt onderweg alles wat de eekhoorn als wintervoorraad verstopt en later weer opgraaft en oppeuzelt. Zitten er onverwachte dingen bij? De boswachter vertelt je er alles over! Ben je tussen de 4 en 6 jaar? Dan is dit een activiteit die jij vast leuk gaat vinden! Aan het einde staat er een lekker glas drinken voor je klaar in Gasterij Natuurlijk Smeerling. 

Aanmelden en OERRR lid worden

Heb je zin om mee te gaan met deze excursie? Meld je dan via onderstaande button aan. Word je ter plekke lid van OERRR? Dan mag je gratis mee met deze leuke excursie en mag je de al betaalde € 10,50 besteden in Gasterij Natuurlijk Smeerling. Start: 14.00 uur.  Duur: ongeveer anderhalf uur. 

Dal van de Ruiten Aa

Dal van de Ruiten A, Gasterij Natuurlijk Smeerling

Smeerling 15
9591 TX  Onstwedde

Prijzen

Kind van OERRR €7,50Niet lid €10,50Kind t/m 12 lid €7,50Kind t/m 12 niet lid €10,50Nog 12 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Kom het eekhoorntjespad ontdekken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.