1

Bezoek het magische Winterdroom


-advertentiepositie-



Bezoek het magische Winterdroom

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bezoek het magische ‘Winterdroom’ in de Orchideeën Hoeve.

Bezoek van 8 tot en met 26 december 2017 het magische ‘Winterdroom’ in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat jouw winterse dromen tot leven komen! Warm je op in het bijzondere park met talloze bloemen, planten en dieren, struin over de kerstmarkt die gonst van de gezelligheid en droom samen met jouw familie weg in de betoverende ‘Zwevende’ Bloementuin. Sfeervolle optredens van kerstkoren, lekkere wintergerechten en duizenden twinkelende lampjes maken het winterspektakel in de Orchideeën Hoeve compleet en laten jong en oud genieten van al het goede dat december in zich heeft!

Droomwerelden
Volg de bijzondere routes door de tropische tuinen en laat je leiden door talloze droomwerelden, waar de koudste dagen van het jaar heerlijk warm aanvoelen. Wandel langs pittoresk verlichte huisjes, fonteinen en bruggetjes, fladder mee met de tropische vlinders en strijk neer onder de prachtige bloemenhemels. Aan het einde van de route beland je op de knusse kerstmarkt, waar veertig kraampjes gevuld zijn met allerlei lekkernijen en snuisterijen.

Magisch lichtjesfeest
Al drieëndertig jaar vormen de sprookjesachtige kaarsjesavonden het hoogtepunt van het winterspektakel in de Orchideeën Hoeve. Op vr. 8, za. 9, do. 14, vr. 15, za. 16, zo. 17, wo. 20, do. 21, vr. 22 en za. 23 december worden alle tuinen van 17.00 tot 21.00 uur verlicht met duizenden echte kaarsjes, lampjes en lantaarns. De magische beleving die vervolgens ontstaat wil je in aanloop naar Kerst niet missen!

Kijk voor data, prijzen en meer informatie op www.orchideeenhoeve.nl/kerst

 Bezoek www.orchideeenhoeve.nl

Bezoek het magische Winterdroom
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.