1

Kerstmarkt in de Snorfabriek




Kerstmarkt in de Snorfabriek

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kerstcadeaus shoppen, dansen, eten, drinken, kerstbomen scoren, selfies maken in de nepsneeuw, kersttafelstylingworkshop en nog veel meer andere workshops bij de Snorfabrikanten. Een grote New York Christmas Bake Off en een spetterende uitverkoopveiling: dat is de bruisende kerstmarkt in de Snorfabriek op 10 december van 12 tot 17 uur. Komt allen naar het laatste grote event in de Snorfabriek!

New York Christmas Bake off
Tijdens de kerstmarkt staat het gloednieuwe Snorboek New York Kerstmis Baking in de schijnwerpers. Voor deze wedstrijd mag iedereen thuis iets bakken uit dit boek en het tussen 13.00 en 14.00 uur laten proeven door de kritische jury die later bekend wordt gemaakt. Wie weet laat jij de jury achterovervallen en win jij een nachtje Hotel New York om daar de koekjes bruin te bakken.

Veiling
Daarnaast houdt de Snorfabriek om 14 uur een spetterende uitverkoopveiling waar een aantal supergewilde artikelen worden geveild die de Snorfabriek in de loop van het jaar heeft verzameld. Van tafels en stoelen tot waterkaraffenen planten. Alles kan ter plekke na de veiling worden afgerekend. Tot 17 uur gaat het feest door.

 Bezoek www.snorfabriek.nl

Kerstmarkt in de Snorfabriek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.