Sinterklaaspad Oostvaardersplassen


-advertentiepositie-



Sinterklaaspad Oostvaardersplassen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De zak van Sinterklaas is zoek! Sinterklaas en de pieten hebben jouw hulp nodig om de zak terug te vinden. Loop het Sinterklaaspad, ont

De zak van Sinterklaas is zoek! Sinterklaas en de pieten hebben jouw hulp nodig om de zak van Sinterklaas terug te vinden. Ontvang je eigen pietenmuts en wordt één van de hulppieten. 

Bij Buitencentrum Oostvaardersplassen ligt een knapzak gevuld met wat lekkers voor je klaar. Met je pietenmuts op ga je het Sinterklaaspad op. Aan de hand van de kralenketting ga je op zoek naar alle hulpsinterklazen langs het pad. Vind jij ze allemaal? Onderweg doe je allerlei spannende en sportieve opdrachten. Heb je aan het einde van de wandeling de zak met cadeautjes gevonden? Maak er een foto van en laat deze zien aan de vrijwilliger in het Buitencentrum. Ontvang als beloning een echt Sinterklaas-cadeautje!

Wanneer kun je het Sinterklaaspad lopen?

Er kan van dinsdag tot en met zondag gestart worden met het Sinterklaaspad vanaf 10.00 uur. Het buitencentrum is geopend tot 16.00 uur, na 15.00 uur kan er niet meer gestart worden.

  • Toegangsprijs: € 5 inclusief knapzak met het Sinterklaasboek, pakje drinken, zakje pepernoten en pietenmuts. Betaal aan de balie.
  • Honden zijn niet toegestaan.
  • De excursie is niet geschikt voor mindervaliden.
  • Trek niet opvallende wind- en waterdichte kleding aan en stevige schoenen of laarzen – het pad kan modderig zijn.  
  • De borg per knapzak is € 10,00. Dit kan contant en met pin betaald worden aan de balie. 

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Sinterklaaspad Oostvaardersplassen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.