A Poku Tori, Lieve Hugo


-advertentiepositie-



A Poku Tori, Lieve Hugo

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Laat je vrijdag 15 december 2017 verrassen door de muzikale voorstelling A Poku Tori, Lieve Hugo in Theater Zuidplein. Over het leven en de muziek van The King Of Kaseko: Lieve Hugo. Een waar Surinaams muziekspektakel met live band, dansers en een gospel koor. De hoofdrollen zijn weggelegd voor John Oldenstam en Gerda Havertong. Kom genieten! Aanvang 20.00 uur.
The King of Kaseko overleed 40 jaar geleden op het hoogtepunt van zijn roem in Nederland. John Oldenstam kruipt in de huid van deze belangrijke grondlegger van de Surinaamse en Nederlandse (Kaseko)muziekgeschiedenis en vertolkt zijn nummers. Van het onsterfelijke ‘Blaka Rosoe’ tot een klassieker als ‘Poenta Poenta’, alle songs van Lieve Hugo komen voorbij. Gerda Havertong speelt de rol van de moeder die ziet hoe haar zoon zich met vallen en opstaan ontwikkelt van een moeilijk opvoedbare jongen tot een succesvolle man.

A Poku Tori, Lieve Hugo is een productie van TRC Promotion.
Vrijdag 15 december 2017 | 20.00 uur | A Poku Tori, Lieve Hugo | Grote Zaal | voorverkoop € 22,50 | Meer informatie via www.theaterzuidplein.nl

 Bezoek www.theaterzuidplein.nl

A Poku Tori, Lieve Hugo
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.