Kerstmarkt op de Onlanderij


-advertentiepositie-



Kerstmarkt op de Onlanderij

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kerstmarkt op de Onlanderij

zaterdag 16 dec 2017 - 10:00 uur

De levende kerststal is hét kerstevenement van het jaar van Natuurmonumenten in Noord Nederland. In het weekend van 16 en 17 december kun je op de Onlanderij terecht om te proeven van het ultieme kerstgevoel!

Kerstmarkt
Neem een kijkje bij de dieren in de levende kerststal en struin vervolgens langs de kramen die op de Kerstmarkt staan om op zoek te gaan naar de leukste cadeaus voor onder de kerstboom. Het aanbod op de kramen varieert van woon- en tuinaccessoires tot kerstdecoraties en streekproducten. Geniet hierna van versnaperingen die absoluut niet mogen ontbreken op een kerstmarkt; warme chocolademelk en huisgemaakte lekkernijen.

Op zaterdag 16 en zondag 17 december kunt u terecht van 10:00 uur tot 17:00 uur om te genieten van de kerstsfeer op de Onlanderij. Natuurmonumenten biedt u tijdens dit weekend een diversiteit aan kramen die u meenemen in een duurzaam en natuurlijk kerstgevoel. Van oude ambachten tot streekproducten en handgemaakte kerstversieringen van natuurlijke materialen. Natuurmonumenten heeft zich ook dit jaar weer ingespannen om de mooiste en meest sfeervolle kerstmarkt en levende kerststal van Noord Nederland te creëren op de Onlanderij in Eelderwolde.

Toegang
Zowel OERRR- als volwassen leden van Natuurmonumenten hebben gratis toegang tot de kerstmarkt en de levende kerststal. Niet leden betalen €2,- per persoon als toegansprijs.  Wil je je ter plekke aanmelden? Dit kan! Direct gratis toegang plus een leuk welkomstcadeau.

Routebeschrijving
De Onlanderij is gelegen aan de Madijk 1 te Eelderwolde. Navigeren naar Borchsingel 39, Eelderwolde. Parkeren kan bij het Borchkwartier, is deze vol dan kunt u parkeren bij de Hoornse Plas. Tijdens de kerstmarkt is het alleen mogelijk voor mindervaliden om te parkeren op de parkeerplaats van de Onlanderij.

De Onlanden

De Onlanden, De Onlanderij

Madijk 1
9766 TZ  Eelderwolde

Prijzen

Kind van OERRR €0,00Kind t/m 12 niet lid €2,00Lid €0,00Niet lid €2,00

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Kerstmarkt op de Onlanderij
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.