Matthäus-Passion 2018


-advertentiepositie-



Matthäus-Passion 2018

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Nieuwe Philharmonie Utrecht (NPU) en de Nicolaasbasiliek brengen in 2018 opnieuw de hoog gewaardeerde uitvoering van de Matthäus-Passion.

De laatste jaren kreeg de Matthäus-Passion van NPU lovende recensies; “De bijzondere uitvoering van dirigent Johannes Leertouwer (bekend van het TV programma Maestro) brengt het paasverhaal heel dichtbij” en eerder in de NRC: “In deze stad klonk de Matthäus-Passion het beste” (5 sterren)

De Matthäus volgens Johannes
Johannes Leertouwer vertelt u in deze video's (https://bit.ly/2DhoHRE) alles over de achtergrond van de Matthäus-Passion en zijn muzikale interpretatie daarvan. Een prachtige voorbereiding op uw concert! In 2012 was Johannes Leertouwer te gast in Pauw & Witteman (https://bit.ly/2mo1N49) om de Mattheus Passie van toelichting te voorzien.

De Matthäus in de Nicolaas
Met de aankoop van uw kaartje draagt u bij aan de restauratie van de Nicolaasbasiliek. Deze kerk uit 1887 wordt ook wel de 'Kathedraal' van Amsterdam genoemd. De kerk huisvest de oudste parochie van Amsterdam (1334) en is de opvolger van de Oude Kerk en de schuilkerk Ons' Lieve Heer op Solder.

 Bezoek bit.ly

Matthäus-Passion 2018
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.