27e Boeken- en Platenbeurs




27e Boeken- en Platenbeurs

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Al jaren staat deze beurs bekend om de prima sortering in 30 categorieën, maar zeker ook om haar hoge kwaliteit tegen nog steeds dezelfde lage prijzen. Een groot deel van de meer dan 50.000 boeken gaat de deur uit voor € 1,50 € 1,00 of zelfs € 0,50. Daarnaast vindt U op de geprijsde afdeling de mooiste boeken, zeer aantrekkelijk geprijsd en ook goed gesorteerd. Een extra service voor de liefhebbers: men heeft nu ook de ongeprijsde romans op alfabet gesorteerd, dit vergemakkelijkt het zoeken enorm.

Er zijn vele legpuzzels, gezelschapsspelen, strips, losse tijdschriften - slechts 10 of 50 eurocent per stuk - maar ook complete jaargangen op de beurs aanwezig. Wederom zijn er nieuwe landkaarten van de provincies en nieuwe geschiedenisschoolplaten te koop.

Het merendeel van de klassieke en populaire lp’s is te koop voor slechts €1, -. Speciale en bijzondere exemplaren kosten slechts enkele euro’s, terwijl de hoeveelheid aangeboden dvd’s en cd’s ook steeds groter wordt. Zelfs voor een pick-up kunt U op de beurs terecht.

 Bezoek www.boeken-en-platenbeurs.nl

27e Boeken- en Platenbeurs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.