Weidevogels kijken bij boer Van den Berg


-advertentiepositie-



Weidevogels kijken bij boer Van den Berg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Weidevogels kijken bij boer Van den Berg

zondag 25 mrt 2018 - 14:00 uur

Neem een kijkje op de boerderij van boer Van den Berg en speur naar weidevogels in Midden-Delfland. Deze wandeling is leuk voor het hele gezin!

Wandeling met de boer

Ga mee met boer Arie van den Berg op de boerderij in Midden-Delfland. Tijdens de wandeling laat hij je zien hoe een biologisch melkveebedrijf eruit ziet. Er zijn kalfjes en lammetjes die we kunnen aaien.  Ook is er koffie, thee en limonade.

Op zoek naar de weidevogels in Midden-Delfland

Na het bezichtigen van de boerderij springen we op een hoge boerenkar. Vanaf de wagen zie je de graslanden van Midden-Delfland en kun je de nesten zelf ontdekken en observeren. Je ontdekt alles over de wondere wereld van de weidevogel!

Specerijenmolen

Bekijk de molen die bij boer Arie op het erf staat. Deze molen is niet gebouwd om water mee te pompen of granen mee te maken. Hier worden nog specerijen als kaneel gemalen! Unieke kans om een keertje binnen te kijken.

Kijk voor meer informatie over zijn boerderij op www.hoeveackerdijk.nl

Rijk aan weidevogels

Gelukkig is de polder in de Schiezone nog steeds rijk aan weidevogels. Boeren en natuurbeschermers gaan hier in Midden-Delfland de komende jaren nog meer doen voor de grutto en andere ‘boerenvogels’. Tijdens de wandeling laat biologische boer Arie graag aan jou zien wat er allemaal komt kijken bij goed weidevogelbeheer. 

Midden-Delfland

Midden-Delfland, Ackerdijkse Plassen, boerderij Van den Berg

Rotterdamseweg 223
2636 KC  Schipluiden

Prijzen

Lid €5,00Kind t/m 12 lid €5,00Niet lid €8,00Kind t/m 12 niet lid €8,00Kind van OERRR €5,00Nog 24 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Weidevogels kijken bij boer Van den Berg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.