Workshop Fruit snoeien




Workshop Fruit snoeien

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Workshop fruit snoeien op 23 juni @UUBotu met Tinka Chabot en Modeste Herwig De animo voor fruit uit eigen tuin groeit: heerlijk om appels, peren, aardbeien, frambozen en nog veel meer uit je eigen tuin te plukken.
Regelmatig snoeien van fruitbomen en -struiken is nodig om een grote opbrengst te verwachten. Tijdens de Workshop Fruit Snoeien worden alle in Nederland voorkomende fruitsoorten behandeld, van de braam tot de Japanse wijnbes en van de appel tot de vijg.
Tinka Chabot heeft zich gespecialiseerd in het snoeien van alle heesters en bomen, dus ook van al het fruit. Zij is vakbekwaam hovenier en heeft een jarenlange ervaring. Tinka vertelt je alles over het snoeien van fruitbomen en -struiken.
Tuinspecialiste Modeste Herwig vertelt bij een fotopresentatie over de verschillende soorten fruit die er zijn voor je tuin, en waar je op moet letten als je zelf planten aan gaat schaffen. Na deze dag snap je veel beter wat belangrijk is bij het snoeien.
Datum: zaterdag 23 juniTijd: van 10.00 tot 15.00Locatie: Botanische Tuinen in Utrecht.Aantal deelnemers: 12-20Cursusprijs: 89,50 per dag, met museum-jaarkaart 83,50.
Dit is inclusief:- entree tot de Botanische Tuinen in Utrecht- koffie met gebak- lunch (biologische broodjes en iets te drinken)- middagthee met wat lekkers- handige digitale snoei-instructie per fruitsoort
U kunt zich voor deze cursus opgeven via het formulier op Modestes website www.tuinworkshop.nl.

 Bezoek www.uu.nl

Workshop Fruit snoeien
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.