Cubaans klassiek en jazz met twee meesterpianisten


-advertentiepositie-



Cubaans klassiek en jazz met twee meesterpianisten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wanneer heb je voor het laatst kinderlijke vreugde gevoeld tijdens een concert? Wanneer Ramón Valle en Gustavo Corrales Romero de krachten bundelen is het een belevenis zonder weerga, rijk aan eigen arrangementen en composities en Valle’s kenmerkende improvisaties, geïnspireerd door hun klassieke opleiding, vele internationale invloeden en Cubaanse achtergrond.

Een Valle-Corrales concert staat bol van Cubaanse vreugde, waarbij deze twee meesters elkaar en het publiek bespelen. Het is een unieke kruising die op bijzondere wijze exotisch Latijns-Amerikaans, vakmanschap en ongedwongenheid combineert. Het is afwisselend intrigerend, opzwevend ritmisch tot bijna dansbaar, verrassend en ontroerend.

Door de toevoeging van de twee pianisten van hun eigen geluid geven ze hun individuele specialisaties een meerwaarde, zodat je zowel oude als nieuwe klanken hoort die desondanks van begin tot eind heel toegankelijk en voortreffelijk blijven. Maar het beste aan Valle-Corrales is hun aanstekelijke chemie. Geen wonder dat het publiek voor meer terug blijft komen.

Ervaar de Cubaanse charme van deze twee meesterpianisten LIVE! Muziek van onder andere de klassieke Cubaanse componisten Lecuona en Fariñas, minstens één première en ander eigen werk, in een nieuw jasje!

Meer informatie op
www.ramonvallemusic.com
www.gustavocorralesromero.net

Promotievideo
https://youtu.be/rFt4tVquJdg

 Bezoek www.fenixmusicfactory.nl

Cubaans klassiek en jazz met twee meesterpianisten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.