1

Vele hemels boven de zevende




Vele hemels boven de zevende

» Let op: deze activiteit is voorbij «

‘Vele hemels boven de zevende’ is een fascinerend en beklemmend familiedrama, waarin de personages verwoede pogingen doen zich te bevrijden van de pijn in hun zelfgekozen leven. Uiteindelijk blijken er maar twee mogelijkheden te zijn: de sprong naar de dood of naar de liefde. Griet Op de Beeck beschrijft in haar overdonderende debuutroman deze personages en de wereld waarin zij leven met veel humor en liefde. Op het toneel laten de acteurs ook zien wat niet geschreven is, wat tussen de zinnen en achter de woorden verscholen ligt: ontreddering, verdriet en wanhoop, maar ook vriendschap, schoonheid, grote liefde en tot slot loutering. Regisseur Ursul de Geer heeft voor ‘Vele hemels boven de zevende’ een topcast tot zijn beschikking, met Henriëtte Tol (‘Bloedverwanten’, ‘Soldaat van Oranje’), Hanne Arendzen (‘Intouchables’, ‘Eline Vere’), Stefan Rokebrand (Musical Award voor ‘Chez Brood’), Peter Bolhuis (‘Amandla! Mandela’, ‘Augustus: Oklahoma’) en Anne Lamsvelt (‘Chez Brood’, ‘Dokter Deen’).
www.bostheaterproducties.nl

tekst: Griet Op de Beeck | toneelbewerking: Léon van der Sanden | regie: Ursul de Geer | spel: Henriëtte Tol, Hanne Arendzen, Peter Bolhuis, Stefan Rokebrand en Anne Lamsvelt | decorontwerp: Herbert Janse | kostuumontwerp: Dorien de Jonge | lichtontwerp: Uri Rapaport

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

 Bezoek figi.nl

Vele hemels boven de zevende
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.