Ben je opzoek naar een leuke...eeuh de leukste spelshow van Nederland? Dan heb je het juiste uitje gevonden. Was het Puur toeval dat je hierop uit kwam? Nee Puur Toeval is in korte tijd een populair uitje geworden die Nederland begint te veroveren.

Nee geen Ik hou van Holland of een quiz met de saaie Maarten van Rossum, nee een spelshow die fris en uniek is en bovenal zeer lachwekkend is. Leuk voor jong en oud, leuk voor zowel een bedrijfsuitje als vrijgezellenfeest. Maar wat moet ik verwachten?


Een enthousiaste presentator komt naar een locatie van jou keuze. Een paar decor stukken komen tevoorschijn en dan kan de show beginnen. Van de vreemdste muziekronde die je ooit hebt gezien tot een creatieve ronde waar jezelf je fantasie in kwijt kunt. Dit en veel meer! Natuurlijk kan er alles verteld worden, maar meemaken is belangrijker dan dit lezen. Laat je verrassen, laat je verbazen en bovenal laat je vermaken! Lachen is in deze show verzekerd.

Even in het kort, wat kan je verwachten van Puur Toeval
Jullie kiezen een binnen locatie en een datum naar keuze.
In circa 2,5 uur worden jullie meegenomen in een spelshow vol hilariteit.
De presentator zal de stemming erin brengen en op enthousiaste wijze de spelrondes uitleggen.
Tussendoor zullen er enkele pauzes zijn.
Lachspieren worden over belast
Na afloop een klein presentje voor de winnaar


Waar wacht je nog op? Regel die vrienden dag, dat buurtfeest, personeelsfeest of vrijgezellen dag en laat je vermaken door Puur Toeval, de spelshow van Leef 7. Liever een uitje voor buiten? Bekijk dan ook zeker de andere uitjes van Leef 7

Leukste Spelshow Puur Toeval!

Foto: Rowin Holtslag

Leukste Spelshow Puur Toeval!

Foto: Rowin Holtslag

Leukste Spelshow Puur Toeval!

Foto: Rowin Holtslag

Leukste Spelshow Puur Toeval!

Foto: Rowin Holtslag