27e Kunst-aan-Huis Atelierroute Lauwersland


-advertentiepositie-



27e Kunst-aan-Huis Atelierroute Lauwersland

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de weekenden 10-11 en 17-18 maart openen ruim dertig professionele kunstenaars hun deuren voor het publiek. Gelegen op een aantrekkelijke route in het Lauwerslandgebied tonen zij hun kunst en werkwijze en gaan graag in gesprek met de bezoekers.

De kunstenaars hebben zich laten inspireren door het thema RUIMTE. De ruimte in het gebied, de prachtige luchten, het wad, de kwelders en akkers en de rust. Wat deze ruimte met hen doet en welke innerlijke ruimte dit hen geeft in de kunst is te ervaren op deze route.

Er is ook dit jaar weer de traditionele Kans-op-Kunst Loterij .Bezoekers kunnen op elke locatie een lot kopen en kans maken op het winnen van een kunstwerk van €1.000,- naar keuze van een van de deelnemende kunstenaars.

De route is zo’n 200 km lang en loopt langs de waddenkust van Groningen en Friesland en langs het natuurgebied Lauwersmeer. Starten kan op elk willekeurig punt. De locaties zijn te herkennen aan de Kunst-aan-Huis vlag. De ateliers zijn open tussen 11.00 en 17.00 uur en de toegang is gratis.

Alle informatie is te vinden op: www.kunstaanhuis.nl
en facebook: https://www.facebook.com/kunstaanhuis
Folders zijn o.a. verkrijgbaar bij alle deelnemende kunstenaars, kunstcentra, bibliotheken e.d.

 Bezoek www.kunstaanhuis.nl

27e Kunst-aan-Huis Atelierroute Lauwersland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.