1

Cafe Zanzara presenteert Rock around the Opera




Cafe Zanzara presenteert Rock around the Opera

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Alle muggen van Haarlem, kom en zie

Haarlem's eerste open podium waar "Rock en Opera" elkaar ontmoeten. Het thema van de succesvolle cafe Zanzara heet Rock around the Opera. Heel veel rockopera's zijn in de afgelopen decennia de revue gepasseerd en trekken steeds volle zalen. De organisatie in handen van Sopraan Astrid Vrensen wil de onontdekte pareltjes, zoals zij de optredende artiesten noemt, een podium geven waarin zij met het thema aan de slag kunnen.

Klassieke muziek voert de boventoon, zo zal de langste aria ooit gezongen worden met recht "Opera around the clock". De Vardy Family spelen op de vleugel en viool. Ben Pernot een graag geziene gast wisselt zijn optreden af met klassiek en de twist. Dries van der Heiden is weer van de partij en maakt het feest compleet met liedjes van The King en andere artiesten. Het akoestische rockduo NoFake zorgen voor de rauwe noten. Het is cafe Zanzara ook gelukt om maar liefst 2 koren te laten optreden. Het koor de Ameezingers onder de bezielende leiding van Astrid laten de zon schijnen en dromen over Californië. Het Haarlems koor lokaal van Remmert Velthuis gaat u verassen met klassieke nummers uit de meeste beroemde rockopera's. De surprise act zal zorgen voor de perfecte afsluiting van een onvergetelijke avond.

Dus dames trek uw petticoats aan, heren smeer wat extra brylcreem in uw haren en trek uw dansschoenen aan want er zal ook getwist worden.

 Bezoek cafezanzara.nl

Cafe Zanzara presenteert Rock around the Opera
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.