Op pad met de boswachter en zijn enkele mensen minder goed ter been? Met electrokar de Heideslak ontdek je comfortabel de bossen van de

Op zoek naar een cultureel familieweekend of bedrijfsuitje, en zijn er mensen in jullie gezelschap slecht ter been? Geen probleem! Met onze electrocar, de Heideslak, kun je comfortabel genieten van de Sallandse Heuvelrug.


Programma


Met je familie, collega’s of vrienden maak je een tocht door de Sallandse Heuvelrug met de electrocar. Je begint bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug en rijdt verder door de bossen. Geniet van het uitzicht op de Noetselerberg. Onze chauffeur vertelt ondertussen verhalen over het gebied en de natuur.


Locatie


De Heideslak start bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, vlakbij Nijverdal.


Bedrijfsuitje of dagje uit op maat


Wil je met je bedrijf een tocht maken met de Heideslak? Of een dagje uit met familie of vrienden? Neem voor meer informatie contact op met Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. De medewerkers van Staatsbosbeheer vertellen je graag meer over de mogelijkheden.


  • Te boeken in de periode: april tot november.

  • Op dinsdagen altijd reserveren! Dit kan per mail of telefonisch.

  • Je kunt kiezen uit een tocht van 2 uur of 45 minuten:

    2 uur: volwassen € 7.00 p.p. en kinderen t/m 12 jaar € 3.00 p.p. Op woensdagen, donderdagen, (vrijdagen alleen juli en augustus). Op zon- en feestdagen is


    reserveren helaas niet mogelijk. Duur: vanaf 13.30 tot 16.30 uur.


    45 minuten: volwassen € 3.50 p.p. en kinderen t/m 12 jaar € 1.50 p.p.

  • Capaciteit: 7 personen per rit