1

Voorjaarsvakantie voor jong en oud




Voorjaarsvakantie voor jong en oud

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom in de voorjaarsvakantie naar Fort Pannerden voor de leukste activiteiten. Kom in de voorjaarsvakantie naar het spannende en verrassende Fort Pannerden Leuk voor jong en oud

Na een mooie wandeling vanaf de grote Parkeerplaats, een tochtje met de Limousine TukTuk of een fietstochtje, kom je aan bij het geweldige Fort Pannerden Het fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie ligt verborgen onder de aarde, maar is vijf verdiepingen hoog. Het Fort ligt middenin het rivierlandschap en met een bezoek aan dit fort trotseer je de elementen water, aarde, lucht en vuur.

Om het Fort echt goed te kunnen ontdekken, heb je keuze uit superleuke interactieve programmas. Wat dacht je van Expeditie Pannerden (vanaf 6 jaar), waarin je het geheim van Soldaat Willem Derksen ontdekt? Met een geheimzinnige sleutel en een zaklamp ga je op puzzel-expeditie door de donkere gangen en kamers. Voor kinderen vanaf 12 jaar is er Elements, een real live game, denk doe en red het fort. Of luister naar verrassende verhalen van de bewoners van het fort in Luisterfort.

Tip: Zin om het fort en het natuurgebied rondom het fort te beleven? Doe dan de belevingsroute Door middel van een route-boekje met zintuig prikkelende opdrachten en weetjes wordt je al wandelend geleid door de ruige natuur rondom Fort.

Loop ook even binnen in het fortwinkeltje. Daar hebben ze leuke en stoere hebbedingen, zoals soldaatjes, vliegtuigjes, schepnetjes en meer.

Prijzen
In Fort Pannerden ben je de hele dag uit Met n ticket kun je deelnemen aan ALLE interactieve programmas en de natuur belevings tocht. Maak je eigen programma-combinatie bij de ticketbalie. Alleen voor de game Elements betaal je een toeslag van 8,00 p.p.
Prijzen

Tot 3 jaar: gratis
4-11 jaar: 8,50
12 jaar en ouder: 12,00
Familieticket (2 volwassenen, 2 kinderen t/m 11 jaar): 36,50
65+: 10,00
Toeslag Elements: 8,00
Met ticket Kasteel Doornenburg (max. 2 maanden oud): 10% korting

Je kunt uitsluitend betalen met pin Museumkaart is (nog) niet geldig.

 Bezoek fortpannerden.eu

Voorjaarsvakantie voor jong en oud
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.