1

Thee heeft zoveel charme


-advertentiepositie-



Thee heeft zoveel charme

» Let op: deze activiteit is voorbij «

’t Peels Toneel brengt dit jaar wederom een komedie van Johan Dobbelaar op de planken, te weten ‘Thee heeft zoveel charme’. Vorig jaar werd zijn humoristische stuk “Zeven zusters in zaligheid” ontzettend goed ontvangen.

Wij nodigen u uit om in de sfeer van de jaren ’60-’70 aan te schuiven aan de bar van ’t café van Bets en Cato om hun belevenissen van dichtbij mee te maken. Dat dat geen alledaagse belevenissen zijn, had u natuurlijk al verwacht...


‘t Peels Toneel speelt de komedie ‘Thee heeft zoveel charme’ op zaterdag 17, zondag 18, donderdag 22 en zaterdag 24 maart. De voorstellingen worden opgevoerd in De Gouden Helm, Oude Peelstraat 3 in Helenaveen. Op donderdag begint de voorstelling om 19.30 uur, op zaterdag en zondag begint deze om 20.00 uur. Kaartjes zijn vanaf 19 februari verkrijgbaar aan de bar van De Gouden Helm, bij de Peelbascule of via 06-22997436. Kaartjes kosten € 10,- per stuk, ook als u op de dag zelf pas een kaartje koopt. Dit jaar staat er wederom een tribune in de zaal en zijn de kaartjes niet op stoelnummer.

 Bezoek www.peelstoneel.nl

Thee heeft zoveel charme
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.