Pasen bij Vroeg


-advertentiepositie-



Pasen bij Vroeg

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Pasen bij Vroeg Op beide paasdagen kan jong en oud bij Vroeg terecht voor een paasbrunch, high tea of paasdiner.

Paasbrunch VOLOp 1e en 2e paasdag bent u van harte welkom om 10.30 uur (tot 13.30 uur) voor de paasbrunch. Wij bieden een uitgebreid paasbuffet aan met diverse broodsoorten uit eigen bakkerij, frisse salades, verse visgerechten, heerlijke Limburgse grottenham en vele andere typische Vroeg gerechten. Ook hebben wij een verrassend dessertbuffet.
(32.50 p.p. Kinderen 3 t/m 11 jaar 16.25 en t/m 2 jaar gratis.)
High Tea 2e Paasdag VOL 1e Paasdag nog beperkte beschikbaarheidOp beide paasdagen serveren wij om 14.30 uur (tot 17.00 uur) een high tea op zn Vroegs. De high tea serveren wij in buffetvorm. Geniet van zoete en hartige lekkernijen, zelfgemaakte broden en andere verrassingen uit eigen keuken en bakkerij.

(22.50 p.p. Kinderen 3 t/m 11 jaar 11.25 en t/m 2 jaar gratis.)

Paasdiner (Alleen 1e Paasdag)Onbeperkt avondvullend genieten Op 1e paasdag serveren wij typische Vroeg tapas-gerechtjes.Er is een ruime keuze aan voor- en hoofdgerechten, zowel vis, vlees als vegetarisch. Voor de kinderen hebben we speciale kindergerechtjes. De avond sluit met een heerlijke dessertproeverij.
(34.50 p.p. Kinderen 3 t/m 11 jaar 17.25 en t/m 2 jaar gratis.)
Op 2e paasdag bent u ook van harte welkom voor een a la carte diner.
Liever thuis Pasen vieren? Kijk hier voor onze ambachtelijke Paasbroden;https://www.vroeg.nl/vroeg-paasbroden-voor-thuis/
Reserveer Vroeg via info@vroeg.nl of bel naar 030 820 10 10

 Bezoek www.vroeg.nl

Pasen bij Vroeg
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.