Yoga in de Schoorlse Duinen


-advertentiepositie-



Yoga in de Schoorlse Duinen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beleef afwisselende yogalessen in nauwe verbinding met de natuur bij Buitencentrum Schoorlse Duinen. Meld je aan voor één of meer lesse

Beleef één of meer yogalessen in nauwe verbinding met de natuur bij Buitencentrum Schoorlse Duinen in Schoorl. De Schoorlse yogadocente en (sport) psycholoog Julia Meijer combineert lichaamsbewustzijn en natuurbeleving waardoor je extra goed kunt loslaten (ontspannen) en opladen.

Zij verzorgt een serie van 12 wekelijkse lessen met een wisselende inhoud. De focus kan liggen op bijvoorbeeld de voeten, de ademhaling, de algehele houding, rotatie en curve van de ruggengraat, schouders en nek, heupen en ook een zintuiglijke beleving van de omgeving. Doelen van de lessen zijn: meer in contact met je lichaam, een soepel en krachtig lichaam, vollediger ademen, buiten zijn in de natuur en bewustwording. Er is ook aandacht voor de houding bij het wandelen en er wordt ook op blote voeten gewandeld. 

Tijdens de lessen worden de deelnemers uitgenodigd om trouw te zijn aan zichzelf. Niets hoeft. Als je bijvoorbeeld weerzin hebt tegen blote voeten, dan mag je ook meedoen met schoenen aan. Bij een yogahouding die niet goed voelt, kun je iets anders doen of hulp of een alternatief vragen.
Je kunt je per les aanmelden of kiezen voor de hele serie van 12 lessen.

  • Let op: betaald parkeren bij het buitencentrum tussen 10.00 en 19.00 uur
  • Kosten 12 lessen:120 euro
  • Betalen aan de balie van het buitencentrum
  • Neem je eigen yogamat en eventueel een kussentje en/of dekentje en een flesje water. Neem ook goede buitenkleding mee.
    Bij goed weer zijn de lessen buiten en bij slecht weer in een zaaltje in het buitencentrum. Bij redelijk weer kan een combinatie van binnen en buiten gemaakt worden.
  • Honden zijn niet toegestaan

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Yoga in de Schoorlse Duinen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.