Op zoek naar De Grote Vijf op de Veluwe - wild zwijn


-advertentiepositie-



Op zoek naar De Grote Vijf op de Veluwe - wild zwijn

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ga op pad met de boswachter van Staatsbosbeheer en scoor de 5 wilde dieren van Nederland! Kom speuren naar het wilde zwijn op de Veluwe

Kom speuren naar het wilde zwijn op de Veluwe. Op zoek naar zoelen, wissels, keutels en wroetsporen. Wat dat zijn? Dat hoor je van de boswachter. Hij leert je al deze herkenningstekens zien. De kans is groot dat je een échte wilde zwijnenfamilie tegenkomt.
Je wordt ontvangen door de boswachter met koffie/thee/limo en iets lekkers. Daarna stap je in de terreinauto voor een safaritocht door het Vierhouterbos en kom je op plekken waar je anders nooit komt. Afhankelijk van de starttijd staat voor of na de tocht een stoere maaltijd met huisgemaakte soep, bruine boterhammen met kaas en vlees voor je klaar. Natuurlijk krijgt elke deelnemer van de boswachter een Grote Vijf paspoort met een stempel van een pootafdruk van het wild zwijn.

  • Neem je verrekijker mee
  • Trek niet ritselende, donkere kleding aan en goede wandelschoenen
  • Doe geen parfum op
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 7 jaar, gezien de duur en omdat de stilte centraal staat
  • Geschikt voor mindervaliden, er wordt onderweg maar een paar keer gestopt en slechts kleine stukjes gelopen, mindervaliden kunnen dan in de landrover blijven.   
  • Honden niet toegestaan

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Op zoek naar De Grote Vijf op de Veluwe - wild zwijn
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.