1

Lentewandeling op Fort bij Rijnauwen




Lentewandeling op Fort bij Rijnauwen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Lentewandeling op Fort bij Rijnauwen Ontdek het grootste fort uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie, Fort bij Rijnauwen. De gids neemt je mee over, onder en door het fort. Onderweg vertelt hij verhalen, waardoor het fort als ware weer tot leven komt. Verhalen over de 540 gestationeerde soldaten hier werkten en leefden en waarom in oorlogstijd water onze bondgenoot was.

Lente

Ook buiten het fort waan je je in een paradijs, vooral nu de lente zijn intrede doet! Na de oorlogstijd heeft de natuur vrij spel op het fort gekregen, met als resultaat een eldorado aan planten en dieren. Dassen, reen, ijsvogels en vleermuizen maken het fort hun thuis. Tijdens deze wandeling vertelt de gids je over de natuur die weer tot leven komt.



Tips: De route loopt gedeeltelijk over heuvels en trappen en is daarom niet geschikt voor minder validen Honden niet toegestaan met uitzondering van hulphonden Voor info over P-plaatsenin de buurt van Fort bij Rijnauwen zie kaartje opTheehuisRhijnauwen.nl In de kantine van het fort is gelegenheid om iets te eten of te drinken te kopen


Contact: tineke harlaar

Fort Rijnauwen Vossegatsedijk 5 3981 HG Bunnik

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Lentewandeling op Fort bij Rijnauwen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.