Workshop 'Ontdek het rolmodel in jezelf'


-advertentiepositie-



Workshop 'Ontdek het rolmodel in jezelf'

» Let op: deze activiteit is voorbij «

ltijd al een rolmodel willen worden? Grijp dan je kans tijdens een bijzondere workshop in het Muiderslot op 3 juni 2018. Onderzoek wijst uit dat een rolmodel helpt om je levenspad zin en vorm te geven. Tijdens de workshop zoek je uit welk rolmodel bij jou past. In zeven stappen ontdek je waar jouw talenten liggen en hoe jij op eigen kracht het verschil kunt maken, zowel op je werk als in je privleven. Door jouw talent in de spotlight te zetten word jij een rolmodel voor anderen
De workshop sluit aan bij de tentoonstelling Gewapend met Schoonheid. Vrouwen en macht sinds de Middeleeuwen die te zien is op het Muiderslot van 21 april tot en met 31 oktober 2018. Op deze expositie komen onder andere enkele bekende vrouwen uit de Hollandse geschiedenis tot leven aan de hand van historische objecten: Jacoba van Beieren, Maria Tesselschade, Belle van Zuylen en Aletta Jacobs. Zij zijn of waren voor velen een inspiratiebron, een rolmodel. Nu is het aan jou om het rolmodel in jezelf te ontdekken.
De workshop wordt verzorgd door Jolanda Holwerda (Lof Academy) en is ook geschikt voor mannen. Na afloop van de workshop is er gelegenheid om het Muiderslot te bezoeken, inclusief de tentoonstelling Gewapend met Schoonheid. Vrouwen en macht sinds de Middeleeuwen.
Praktische informatieZondag 3 juni 2018, 10.30 12.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur)Kosten: 10,- per persoon, exclusief entreebewijs tot het museum (gratis met museumkaart)Vooraf reserveren is verplicht en kan vanaf 21 april 2018 via de websiteEr is maximaal plek voor 80 personen (vol = vol).

 Bezoek www.muiderslot.nl

Workshop 'Ontdek het rolmodel in jezelf'
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.